Караджата: ЦСКА е на "Армията", засега не виждам обединение - малко са шантави тези неща

Капитанът на Арда (Кърджали) Иван Караджов даде интервю пред Sportal TV в Анталия, където отборът на Стамен Белчев кара своята зимна подготовка. Бившият вратар на ЦСКА коментира и въпроси, вълнуващи Червена България.

"Готвим се изключително добре, нямаме контузени, което е радващо. Привлякохме четири млади момчета, които имат качества, има много футбол в тях. Чакат ни тежки мачове, всеки клуб има своите цели. Стамен Белчев е много добър треньор, спокоен човек е, с него се разбирам с поглед. Надявам се да играем мачовете си в Кърджали, даваме 100% от себе си, за да зарадваме феновете и шефовете на отбора.

В Шахтьор (Солигорск) стана така, че не ме взеха на лагер, никой не говори с мен. Свързах се с Радостин Василев, обясних му, заведохме дело и излезе решение във ФИФА. Доколкото разбрах, те обжалват в Лозана и ще има втора инстанция, но не ме притеснява. Това са си заслужени мои пари! На никой няма да му е приятно да седи там един месец сам като куче. Във футбола обаче не може всичко да е цветя и рози.

В националния отбор трябва да се ходи с желание. Който е там, представлява целия народ. Трябва да сме горди, когато ходим в националния отбор, а не да отбиваме номера или да ходим само да се видим. Най-добрият вратар в efbet Лига? За мен е Владо Стоянов, от играещите няма кого да отлича. Не искам да изтъквам себе си.

Станах шампион с ЦСКА през 2008 година - незабравимо е. Израснах в ЦСКА, нормално беше да съм адски щастлив. Надявам се младите да изпитат скоро същото. От сърце желая такава радост на Червена България. Пазя си всички медали с ЦСКА, нормално. Раздялата ми с ЦСКА е грешката, която направих, но така съм направил, така съм решил. В момента като се замисля е грешка.

Двата отбора ЦСКА? Отборът е един - ЦСКА е този отбор, който е на "Армията", малко са шантави тези неща, но ще видим какво ще излезе накрая. За мен отборът е там, където са феновете, любовта, домът на ЦСКА. Към момента не виждам обединение, защото едните хора влагат пари, другите влагат пари, говорят един срещу друг - какво ще стане. Морално не е нормално, но в България всичко се случва, няма и това да ме учуди", заяви Караджата пред Sportal TV.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти