СКА-Хабаровск предизвика хаос в руската Висша лига

СКА-Хабаровск предизвика хаос в руската Висша лига

СКА-Хабаровск влезе в елитната футболна дивизия на Русия през следващия сезон, което ще принуди голяма част от съперниците на "армейците" да пропътуват огромни разстояния в гостуванията си. Същото важи и за самия отбор от град Хабаровск, който е разположен на едва 30 километра от руската граница с Китай и на около хиляда от Япония.

Най-дълго ще бъде приключението за Зенит, защото Санкт Петербург е разположен край Балтийско море и разстоянието в двете посоки до стадион "Ленин" в Хабаровск е близо 18 000 км. Футболистите и феновете на Зенит ще пътуват близо десет часа със самолет за гостуването, а ако желаят да изминат разстоянието с автобус, това ще им отнеме около 112 часа.

Повод за радост нямат и московските грандове, защото столицата е разположена на 6140 километра от Хабаровск, а полетът в едната посока е с продължителност 7,45 часа.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти