Манолас иска 4 млн. евро на сезон, Зенит му предлага дори повече

Манолас иска 4 млн. евро на сезон, Зенит му предлага дори повече

Шефовете на Зенит са готови не само да удовлетворят финансовите претенции на Костас Манолас, но да му предложат още по-висока заплата, за да се съгласи да подсили тима на Роберто Манчини. Tuttocalciochannel.it съобщи, че гръцкият защитник на Рома е поискал годишна заплата от 4 млн. евро, а питерци са готови да му предложат 5 млн. Ако бранителят каже "да" на офертата, той ще подпише за 3 години с руския гранд.

Манолас има договор до 2019 година с Рома, но през последните месеци все по-често се появяват информации, че може да напусне. Интерес към него имаше от Интер, но до трансфер не се стигна. От Зенит обаче са склонни да извадят 30 млн. евро, за да си осигурят подписа на 26-годишния бранител.

"Манолас е съгласен да отиде в Зенит, защото ще получава повече пари, отколкото в Рома, потвърди италианският журналист Гуидо Д’Убалдо в ефира на радио Pomeriggio.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти