Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Трансферът на Манолас в Зенит пред провал, Манчини е бесен

Трансферът на Манолас в Зенит пред провал, Манчини е бесен

Смятаният за сигурен трансфер на Костас Манолас в Зенит може да пропадне в последния момент. Вчера защитникът на Рома не се появи на планираните медицински прегледи и сериозно е ядосал шефовете на питерци, както и старши треньора Роберто Манчини, който много настоява за неговото привличане. По-късно в Италия написаха, че Манолас е помолил финалните преговори да бъдат отложени до понеделник, защото жена му трябва да роди скоро и той иска да се прибере в Гърция. От Зенит обаче настояват трансферът да се осъществи най-късно до събота.

Източник, близък до гръцкия национал, разкри, че той е недоволен и от желанието на Зенит заплатата му да е в рубли. В момента преговорите между двете страни са замразени и не е ясно дали изобщо ще бъдат подновени.
Зенит предложи на Манолас 5-годишен договор и се съгласи да плати на Рома 35 млн. евро. Сега обаче централният защитник може да премине в Челси, който също се интересува от услугите му.

Зенит обаче със сигурност ще подпише с друг играч на Рома - Леандро Паредес. Въпреки че Ювентус също иска да привлече халфа и е отправил оферта, която не отстъпва на тази на руския гранд, самият футболист вече е дал дума да премине в Зенит.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти