Марсилия си хареса съотборник на Жоро Миланов

Марсилия си хареса съотборник на Жоро Миланов

Халфът на ЦСКА (Москва) Александър Головин може да продължи кариерата си във Франция. Според последните информации, 21-годишният талант е направил силно впечатление на скаутите на Олимпик Марсилия, които са присъствали на Купата на Конфедерациите. Въпреки че домакинът Русия отпадна още в груповата фаза, Головин заслужи много похвали с играта си. Очаква се в близките дни ОМ да излезе с официална оферта за Головин, който е следен и от Арсенал. Мениджърът на "топчиите" Арсен Венгер също бе пратил свои хора в Русия, за да следят изявите на съотборника на Георги Миланов.

"Френското първенство е много трудно, защото там има голям брой африкански играчи, които са силни физически. Головин не е толкова здрав, но пък е бърз и креативен", коментира бившият руски национал Александър Мостовой, който във Франция е играл за Кан и Страсбург.

През последния сезон Головин взе участие във всички 30 мача на ЦСКА в Премиер лигата, като отбеляза 3 гола и даде 4 асистенции.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти