Манчини: Можем повече, но важна е победата

Манчини: Можем повече, но важна е победата

Старши треньорът на Зенит Роберто Манчини сподели впечатленията си от победата с 2:0 над СКА-Хабаровск в първия кръг от новия сезон в Русия. Италианският специалист призна, че отборът му е бил далеч от желаното като игра, но похвали футболистите за старанието им.

"Труден мач, победата изобщо не дойде лесно. Съперникът ни игра много силно. Имаше доста фактори, които ни попречиха да се представим в по-добра светлина, но поздравявам момчетата с успеха и максималното себераздаване. СКА-Хабаровск се бори до самия край. Защо смених Ерохин с Далер Кузяев? Защото знаех, че Кузяев ще вкара гол", заяви Манчини.
Наставникът на домакините Алексей Поддубский съжаляваше единствено за резултата, но бе доволен от представянето на тима срещу звездния състав на Зенит.

"Равностоен мач, в който и двата отбора имаха по няколко чисти положения. Зенит реализира две от своите, а ние не можахме. Не ни достигна майсторство при завършващия удар, но не мога да не съм доволен от играта ни. Огромно благодаря и на феновете за всеотдайната подкрепа", каза Поддубский.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти