Локо (Москва) официално привлече Рибус

Локо (Москва) официално привлече Рибус

Полският национал Мачей Рибус вече е футболист на Локомотив (Москва). Снощи той официално подписа с “железничарите” договор за 3 години. Контрактът беше сключен в Италия, където по-рано вчера Рибус премина медицинските изследвания.

Досегашният клуб на  халфа Лион ще получи 1,8 млн. евро. В Локо полякът ще играе с номер 31. Той ще се присъедини към отбора до няколко дни.
27-годишният бързак прекара 4 сезона в Ахмат, а миналото лято отиде със свободен трансфер в Лион, но там не успя да се утвърди като титуляр.

“Всичко стана много лесно. Ще трябва да минат още няколко дни, докато се оформят всички документи, след това заминавам за Москва. Щастлив съм. Локомотив е голям клуб, а и ще участва в евротурнирите. Ще е трудно, но и интересно. Знам, че в тима има голяма конкуренция, но това е хубаво”, сподели Рибус.
“Гледах мача за Суперкупата срещу Спартак (Москва), следих и как се развива двубоят с Арсенал (Тула). Локо разполага с невероятен стадион. настилката е перфектна, както и акустиката. Отборът е задружен. Благодарен съм на Станислав Черчесов за добрите думи. Той беше първият ми треньор в Русия и много го ценя. Ще направя всичко възможно с изявите си в Локомотив също да заслужа добри оценки”, каза още Мачей Рибус.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти