Барса и Арсенал следят звездата на ЦСКА (М)

Барса и Арсенал следят звездата на ЦСКА (М)

Халфът на ЦСКА (Москва) Александър Головин продължава със силните си изяви от началото на сезона и интересът към него от страна на някои от най-силните европейски клубове не стихва. Преди няколко дни той беше наблюдаван от спортния директор на Барселона Роберто Фернандес в мача срещу Базел от Шампионската лига. Новината потвърди кореспондентът на Marca Хави Ернандес.

"Широката публика у нас не познава Головин, дори аз не съм гледал цял мач с негово участие. Източници от Барселона обаче съобщиха, че клубът действително се интересува от него. Той е един от футболистите, които Барса следи, но такива са също Макс Майер и Леон Горетцка. Головин със сигурност не е приоритет, но от клуба следят развитието му", разкри Ернандес пред руските медии.
В същото време футболният агент Шандор Варга, който има стабилни позиции на руския пазар, заяви, че и Арсенал проявява интерес към Головин.

"През лятото лично Арсен Венгер ме помоли да събера подробна информация за Головин, както и да поговоря за него с Леонид Слуцкий и Станислав Черчесов. Отзивите са изцяло положителни. Клубове като Арсенал и Барселона не следят случайни футболисти. Аз виждам в него огромен потенциал. Ще го наблюдавам и в контролите на Русия срещу Бразилия и Аржентина", сподели Варга.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички