Искат от Зенит 8 млн. за халф на Ахмат

Искат от Зенит 8 млн. за халф на Ахмат

Зимната селекция на Зенит засега включва само нападателя на Тосно Антон Заболотний, но клубът продължава да търси нови попълнения. Питерци са насочили усилията си на местния пазар, след като преди началото на сезона купиха петима аржентинци. Според последните информации, Зенит проявява сериозен интерес към Антон Швец от Ахмат. 24-годишният халф прекара 5 години в Испания в дублиращите отбори на Сарагоса и Виляреал, а откакто беше привлечен в Грозни, прави истински фурор и скоро ще дебютира и за националния отбор.

"Трудно  ще се стигне до трансфер, защото Зенит предлага 4 млн. евро, а Ахмат иска двойно повече. Въпреки това, преговорите продължават", коментира журналистът от МАТЧ ТВ Нобел Арустамян.

Той потвърди, че Роберто Манчини се надява да усили конкуренцията в защита с привличането на Максим Беляев от Арсенал (Тула), а освен това търси офанзивен халф.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти