Спартак (Москва) пазарува от Наполи

Спартак (Москва) пазарува от Наполи

Преговорите между Спартак (Москва) и Сантос за централния защитник Лукас Верисимо окончателно пропаднаха, но това не означава, че руският шампион няма да привлече футболист на този пост. Още в следващите дни отборът на Ивелин Попов може да се подсили с Неманя Максимович от Наполи, информира "Gazzetta dello Sport".

От Спартак са предложили да вземат сръбския национал под наем до края на сезона за 2 млн. евро. Ако Наполи приеме предложението, през лятото Спартак ще може да закупи 26-годишния бранител за 14 млн.

Максимович дойде на "Сан Паоло" преди началото на сезона за 20 млн. евро от Торино, но има само 2 мача в Серия "А". Старши треньорът Маурицио Сари разчита на сработения тандем между Раул Албиол и Калиду Кулибали, а трети избор е Влад Кирикеш. При това положение, Максимович предпочита да смени клуба, за да натрупа игрова практика преди Мондиал 2018. 

В Италия се появиха слухове, че Спартак иска и Бартош Саломон от СПАЛ 2013, но футболният агент Марко Трабуки обясни, че от поляка се интересува друг руски клуб. 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти