Още един от преследвачите на Локо (М) развя бялото знаме (видео)

Още един от преследвачите на Локо (М) развя бялото знаме (видео)

Изненадваща домакинска загуба сложи край на амбициите на Краснодар да догони лидера в руското първенство Локомотив (Москва). Преди седмица "биковете" загубиха точки от Динамо (Москва), а днес отстъпиха с 0:1 на Уфа и пропуснаха отлична възможност да се изкачат на второ място в класирането. Единствения гол за гостите отбеляза Иван Пауревич в 72-ата минута.

Очакванията за сравнително лесна победа на Краснодар бяха опровергани още в първите минути. Гостите от Уфа се защитаваха спокойно, а контрите им всяваха смут сред бранителите на "гражданите". Съставът на Игор Шалимов разчиташе основно на Фьодор Смолов и Олег Шатов, но и двамата бяха добре пазени. Смолов отправи само един опасен удар до почивката, спасен от Александър Беленов.
Малко след подновяването на играта Алексей Никитин можеше да даде преднина на Уфа, но с глава стреля над гредата. Така се стигна до 72-ата минута и гола на Пауревич. Хърватинът се оказа на точното място след центриране на Дмитрий Живоглядов и преодоля Андрей Синицин.

До края домакините действаха твърде припряно и не успяха дори да изравнят, а Уфа за пореден път извлече максимума от трудно гостуване с подчертано дефанзивна тактика. Отборът на Сергей Семак вече е 6-и в класирането с 34 точки.

МИНУТА ПО МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички