Отхвърлен от Черчесов разпалва трансферна война в Русия

Отхвърлен от Черчесов разпалва трансферна война в Русия

Крилото на Динамо (Москва) Александър Ташаев е една от най-апетитните хапки за местните грандове. 24-годишният бързак направи много силен сезон, като вкара 7 гола и даде 6 асистенции, и вече е в трансферните планове на шампиона Локомотив (Москва). От него се интересува и Спартак (Москва), а феновете на Динамо вече сериозно се притесняват, че любимецът им ще си тръгне от клуба.

В договора на Ташаев има откупна клауза на стойност 1,5 млн. евро, която по никакъв начин не би затруднила и Локомотив, и Спартак. "Железничарите" искат да подсилят състава си за участието в Шампионската лига, но самият футболист предпочита да премине в Спартак, където играе и бившият му съотборник Роман Зобнин.

Преди броени дни Ташаев преживя разочарованието да остане извън състава на Русия за Мондиал 2018. Той беше част от групата, която се подготвяше за първенството, но селекционерът Станислав Черчесов не го включи в окончателния списък.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички