Костадинов влезе през второто полувреме при равенство на Арсенал (Тула)

Костадинов влезе през второто полувреме при равенство на Арсенал (Тула)
Българският национален халф Георги Костадинов игра 23 минути за Арсенал (Тула) при равенството 2:2 на тима с гостите от Рубин (Казан) в мач от 8-ия кръг на руската Премиер Лига. Костадинов смени в 67-ата минута Кантемир Берхамов. Резултатът по това време бе 1:0. Другият българин в състава на Арсенал (Тула) - Михаил Александров, все още се възстановява от травма и не бе в групата на отбора си за мача.

Абдул Кадири Мохамед даде аванс на домакините от Тула в резултата в 12-ата минута, а в 76-ата Зелимхан Бакаев бе точен за 2:0. Само минута по-късно обаче Игор Коновалов изравни, а две минути след това Хорен Барамян пропусна дузпа за казанци. Във втората минута на добавеното време резервата Филип Уремович донесе точката на Рубин, който е седми в класирането с 11 точки. Костадинов и компания пък са 10-и с 9 точки.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти