Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Уфа открадна точка от Ростов (видео)

Уфа открадна точка от Ростов (видео)

Ростов записа трето поредно равенство в Премиер лигата след 0:0 у дома с Уфа. Пред препълнените трибуни на "Ростов Арена" отборът на Валерий Карпин пропусна няколко чисти положения и позволи на гостите да прекъснат серията си от 5 загуби. Въпреки това, Уфа остава в зоната на изпадащите с едва 5 точки след 8-ия кръг.

Преди почивката имаше само едно интересно положение, но силният удар на Аяз Гулиев прати топката в гредата. През втората част натискът на Ростов се засили, за което допринесе най-вече влизането на ветерана Тимофей Калачов.

В 66-ата минута именно бившият национал на Беларус шутира силно, но защитник на Уфа блокира удара му. В 69-ата минута в игра се появи исландецът Видар Кяртансон, но централният нападател така и не получи шанс да застраши сериозно вратата на Аалександър Беленов.

Равенството остави Ростов на второто място във временното класиране с 15 точки. По-късно днес южняците могат да бъдат изместени от ЦСКА (Москва) или Спартак (Москва), които се изправят един срещу друг в голямото столично дерби от 19:00 часа. 

МИНУТА ПО МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти