Отново проблеми с новия стадион на Динамо (Москва)

Отново проблеми с новия стадион на Динамо (Москва)

Феновете на Динамо (Москва) чакат с нетърпение деня, в който отборът ще изиграе първия си мач на новия "ВТБ Арена", но това няма да е дербито с Локомотив след паузата заради евроквалификациите. Първоначалните планове на ръководството претърпяха промяна, свързана с това, че предстои пълна промяна на тревното покритие на съоръжението. От Динамо обаче са категорични, че от май месец тимът ще приема съперниците си на новия стадион.

Решението за подмяна на тревното покритие е било взето на среща между експертна група, ръководители на клуба и представители на Премиер лигата. Очакванията са работата да бъде завършена в срок между 2 и 3 седмици.

Мачът с Локомотив ще се играе на "Арена Химки", където Динамо домакинства от няколко години. Срещите, които би трябвало да се състоят на "ВТБ Арена" са с Ростов на 10 май и с Арсенал (Тула) на 26 май.

След 20 кръга Динамо е на 12-о място в класирането с 23 точки.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти