Карера отрече за оферта от Зенит

Карера отрече за оферта от Зенит

Няма нищо вярно в слуховете, че бившият старши треньор на Спартак (Москва) Масимо Карера е преговарял с ръководството на Зенит и от лятото може да застане начело на питерци. Това заяви агентът на италианския специалист Марко Трабуки.

"Нито аз, нито Масимо сме говорили с представители на Зенит или Газпром. Журналистът, който е написал това, е позор за професията", коментира Трабуки.

Карера посети дербито между Спартак и Зенит през уикенда, с което още повече засили спекулациите, че планира отново да работи в Русия. Италианецът беше на трибуните на "Откритие Арена" по покана на бившия си клуб.

Под ръководството на Карера спартаковци станаха шампиони на Русия през сезон 2016/17. Това беше първа титла за руския гранд след пауза от 16 години. През октомври миналата година клубът уволни Карера и назначи на треньорския пост Олег Кононов. 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти