Подвигът на Краснодар остана “на тъмно” в Русия

Подвигът на Краснодар остана “на тъмно” в Русия

Историческият мач-реванш на Краснодар срещу Порто от третия квалификационен кръг на Шампионската лига остана без телевизионно излъчване в Русия. Първоначално двубоят беше планиран в ефипа на Матч ТВ, медията беше изпратила екип в Португалия, но в последния момент домакините са отказали да предоставят сигнал.
“Телевизионните права за мача принадлежат изключително на Порто. Въпреки предварителния договор и спазването на всички условия, половин час преди срещата от Порто промениха условия и отказаха да предоставят картина. Така излъчването беше изключително в официалното клубно приложение на Порто. Дори усилията на хората от Краснодар не дадоха резултат. Поднасяме извинения на зрителите и желаем успех на “биковете”, написаха от телевизията в изявление.
Скандалите продължиха и след мача, когато екип на Матч ТВ е бил изгонен дори от микс зоната, където играчите са давали изявления.
От телевизията по-късно се изгавриха с Порто, като написаха, че нямат лиценз за излъчване на програми за възрастни, а името на популярен порно сайт беше променено с това на португалския клуб.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти