Без Попето Ростов допусна нова издънка в Русия

Без Попето Ростов допусна нова издънка в Русия
Без Ивелин Попов в състава си Ростов допусна втора грешна стъпка в руската Премиер лига. Капитанът на българския национален отбор пропусна мача, тъй като изтърпяваше наказание за натрупани официални предупреждения.
След изпуснатата победа срещу Краснодар в предишния кръг, когато допусна два гола в добавеното време при равенството 2:2, днес Ростов загуби у дома с 1:2 от новака Тамбов в двубой от 16-ия кръг.
Любопитното е, че това е втора загуба за Ростов от този тим през сезона, като и първият мач между тях завърши при този резултат. Попето, който проследни двубоя като зрител, остана крайно разочарован от негативния изход.
Двубоят започна отлично за домакините, които откриха резултата още в седмата минута чред Бьорн Сигурдасон. Резултатът се задържа до почивката, което явно подейства успокояващо за възпитаниците на треньора Валерий Карпин. Те допуснаха бързо изравнителен гол след паузата, като негов автор в 52-ата минута стана Георгий Мелкадзе. Именно той отбеляза и двете попадения при успеха на Тамбов в първия кръг. Това обаче не беше всичко в този мач.
В 70-ата минута Владимир Обухов отбеляза втори гол за Тамбов, който се оказа и победен.
Така Тамбов записа трета поредна победа в Премиер лигата. Преди това възпитаниците на треньора Сергей Первушин победиха Сочи като гост и разгромиха Уфа у дома.
След загубата Ростов остана трети във временното класиране с 30 точки, докато Тамбов събра 17 и е вече е 13-и.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти