Сочи уволни Точилин, сменя го с легендата Бердиев

Сочи уволни Точилин, сменя го с легендата Бердиев

Новакът в руския елит Сочи уволни старши треньора Александър Точилин. От клуба благодариха на специалиста за работата му и му пожелаха бъдещи успехи. Възможно е той да заеме друг пост в Сочи. До края на календарната година начело на тима ще е Роман Березовский.

Точилин пое Сочи през 2015 година, когато клубът носеше името Динамо (Санкт Петербург). Той изведе отбора до историческа промоция в Премиер лигата. От началото на сезона новаците събраха 13 точки в 16 кръга и са на последно място в класирането.

Според руските медии ръководството е поканило за нов треньор Курбан Бердиев. Легендарният бивш наставник на Рубин в момента е свободен. Двете страни водят преговори и ако се разберат, Бердиев ще започне работа в Сочи в началото на януари.

Бердиев за последно водеше любимия си Рубин, с който спечели две титли в Премиер лигата, но напусна през юни тази година.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти