Ростов и Урал не излъчиха победител, Попето с цял мач

Ростов и Урал не излъчиха победител, Попето с цял мач

Отборите на Ростов и Урал не излъчиха победител в срещата помежду си от 18-ия кръг на руската Премиер лига. Двубоят завърши при резултат 0:0. Българският сблъсък на терена обаче не се получи. Ивелин Попов бе титуляр и записа пълни 90 минути за домакините, но Николай Димитров не бе в групата на гостите за тази среща.

В ранния мач днес Уфа постигна минимален успех с 1:0 в гостуването си на Криля Советов. Единствният гол в срещата реализира Ловро Бизяк в 25-ата минута.

В друг мач от кръга Ахмат и Рубин също не излъчиха победител, завършвайки 1:1.  денис Глушаков даде преднина на домакините в 31-ата минута, но Хвича Кварацхелия изравни в 90-ата минута и донесе точка на състава от Казан.


След изиграването на днешните срещи Ростов се намира на 5-ото място с 31 точки, Уфа се изкачи до 7-ата позиция с 22 точки, Урал е 9-и с 21 точки, Ахмат заема 12-ото място с 19 точки, Криля Советов е 13-и с 18 точки, а Рубин е на 14-ото място със същия актив от 18 точки.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички