Капитанът на Казахстан на проби в Зенит

Капитанът на Казахстан на проби в Зенит

Руският шампион Зенит взе на проби казахстанския халф Бауиржан Исламхан. Той се присъедини към лагера на питерци в Катар и ще се опита да убеди старши треньора Сергей Семак, че заслужава да подпише договор.

Исламхан е започнал кариерата си през 2011 година в Тараз, след което има неуспешен период в Кубан, като не записва нито един мач за бившия тим на Ивелин Попов. През 2013 година за кратко играе в Астана, а от 2014 до 2019 година е основна фигура в Кайрат. След изтичането на договора си, реши отново да опита да пробие в руската Премиер лига.

През последния сезон Исламхан изигра 22 мача и вкара 7 гола (3 от дузпи), а освен това получи два жълти картона. Той е национал на Казахстан от 2012 година, има 44 мача и 3 гола, като е и капитан на тима.

Първата контрола на Зенит ще е в сряда срещу отбор от Катар, а на 25 януари предстои мач с австрийския шампион РБ Залцбург.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти