Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Васил Божков говори два часа със "сините" фенове, предстои нова среща

Утре ще се обсъжда бъдещето на Левски
Утре ще се обсъжда бъдещето на Левски
Лично Васил Божков се срещна с феновете на Левски. Бизнесменът, чийто холдинг от една година ръководи "сините", се видя с привържениците в 12.00 часа на стадион "Георги Аспарухов". Божков бе гарантирал присъствието си на част от лидерите на агитката. Той вчера вече бе имал среща с един от тях, а на друг бе звънял по телефона, научи Sportal.bg. Самите представители на Националния клуб на привържениците на Левски обявиха с изненада желанието за внезапна среща на ръководството с тях, след като то отбягваше подобна среща от месец август миналата година.
Нашата медия научи, че ако Васил Божков не се бе явил на срещата, голяма част на феновете щяха да бойкотират събитието, тъй като не искат да говорят с никой друг от ръководните фактори. Милиардерът влезе директно на паркинга вътре на Сектор "А", като избегна среща с журналистите. Интересното е, че това е негово първо появяване на "Герена" от поемането на клуба, след като досега не е гледал нито един мач на живо на стадиона за една година.

Сред пристигналите фенове за срещата бяха бившият вицепремиер на България Евгени Бакърджиев, бившият председател на "Тръст Синя България" Васил Колев, Владимир Владимиров-Гугутката, председателят на НКП Степан Хиндлиян, лидерът на Сектор Б - Любомир Костадинов-Младежа, както и представители на фракциите "София-Запад" и "Ултрас Левски" и др.

41 Среща на феновете с ръководството на Левски
Разговорът продължи близо два часа. Изненадващо от клуба обявиха, че няма да има изявления пред медиите, след като срещата приключи.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти