Марсело необратимо губи битката с Менди в Реал М

Марсело необратимо губи битката с Менди в Реал М
Реал Мадрид пречупи Севиля в мач с много полемики (видео + галерия)
Реал Мадрид пречупи Севиля в мач с много полемики (видео + галерия)

След дълги сезони в Реал Мадрид Марсело вече може да започне да се приема за резерва. 31-годишният ляв бек видимо губи битката с Ферлан Менди и е въпрос на време да започне да играе все по-рядко. От началото на сезона младият французин е бил титуляр в 13 от двубоите, а бразилецът е излизал от първата минута в 10 срещи.

В битките за Суперкупата на Испания Зинедин Зидан заложи на Менди и стигна до трофея, а вчера срещу Севиля даде шанс на Марсело. Южноамериканецът обаче не се представи добре и веднага след втория гол на Каземиро беше заменен от прекия си конкурент.

Статистиката показва, че Реал не е допускал гол в 514 минути, през които Менди е бил на игрището - нещо немислимо при Марсело.

Остава да видим кой ще започне от първата минута в задаващите се сблъсъци с Манчестър Сити в Шампионската лига, допълва “Марка”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти