Кике Сетиен за победния гол на Меси: Той прави това през целия си живот

Кике Сетиен за победния гол на Меси: Той прави това през целия си живот

Новият старши треньор на Барселона Кике Сетиен постигна победа в дебюта си начело на каталунския гранд. “Камп Ноу” изживя трудни мигове срещу Гранада, но късен гол на Лионел Меси донесе трите точки на Барса.

“Мисля, че се получи чудесен мач. Може би ни липсваше късмет през първото полувреме. Гранада се защитаваше стабилно и не ни беше лесно. Имаше много вятър, условията за игра не бяха перфектни. Радвам се, че във всяко от полувремената допуснахме само по един удар към нашата врата, но този през второто срещна гредата. Постепенно ще подобряваме играта си, трябва да сме по-концентрирани при завършването на атаките”, коментира Сетиен.

“Меси? Той направи това, което прави през целия си живот. Това е реалността. Има и такива мачове, когато на отбора липсва вдъновение и шанс, но накрая идва един прекрасен момент, който решава всичко. Пасът на Артуро Видал с пета беше отличен”, сподели наставникът на Барселона.

С първия си гол за 2020-а Меси вече има попадения в Ла Лига в 16 поредни години. С по-дълги серии в топ 5 първенствата в Европа могат да се похвалят само трима футболисти: Кристиано Роналдо (18), Джампаоло Пацини (17) и Джими Бриан (17).

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти