Сезонът в Русия се поднови с равенство на дъното (видео)

Сезонът в Русия се поднови с равенство на дъното (видео)

Отборите на Криля Советов и Оренбург завършиха 1:1 в първия мач за 2020 година в руската Премиер лига. Двубоят беше много важен и за двата тима, които са сред застрашените от изпадане. Сърджан Мияйлович получи червен картон още в 23-ата минута, но въпреки това Денис Попович (42') даде преднина на домакините. Рикардо Алвеш обаче с попадение в 89-ата минута донесе точката на Оренбург.

Бившият отбор на Благой Георгиев беше по-активен до почивката и така се стигна до нарушението на Мийялович в наказателното поле. След като преразгледа ситуацията с ВАР, реферът Виталий Мешков изгони сърбина и даде дузпа за Оренбург, но Джордже Деспотович не успя да преодолее Евгений Фролов.
В 42-ата минута страът на Оренбург Александър Довбня излезе неразчетено и Денис Попович с глава откри в полза на домакините.

През второто полувреме интересни моменти имаше и пред двете врати, но финалният щурм на Оренбург доведе до изравнителен гол, дело на Алвеш в 89-ата минута.

Криля советов прекъсна серията си от 4 поредни загуби в края на 2019-а, но няма победа от 20 октимври, когато се наложи като гост именно на Оренбург.

в класирането самарци са на 13-о място с 19 точки, а Оренбург има 20 и заема 12-ата позиция.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти