Сериозна чистка на "Тича": Гонзо гони 10 футболисти

Сериозна чистка на "Тича": Гонзо гони 10 футболисти

Централният бранител на Черно море Пламен Николов напуска “моряците”. Защитникът не влиза в сметките на старши треньора Георги Иванов за новия сезон и ще се раздели с клуба по взаимно съгласие, съобщава "VarnaUtre". Гонзо е на път да направи сериозна чистка в отбора, като според запознати бройката на освободени футболисти ще стигне десет.

След последния мач за сезона Черно море напускат още Филип Хлупик, Войчех Шром, Михаил Венков, Даниел Георгиев, Бакари, Пируло, Борислав Балджийски и Тодор Паланков. След двубоя с Левски в сряда ще станат ясни и имената на другите останалите, които ще си тръгнат.

Новите попълнения до този момент са Мариян Огнянов, Георги Божилов, Орлин Старокин, Илиас Хасани и Атанас Зехиров. Водят се разговори с още родни футболисти, но до този момент преговорите не са приключили. С Черно море ще започнат подготовка и чужденци, които вече са подбрани от Гонзо и спортно-техническия щаб, но имената им ще станат ясни на по-късен етап.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти