Сашо Димитров: Ядосан съм! Не ни помогна дори психолог

Сашо Димитров: Ядосан съм! Не ни помогна дори психолог

Наставникът на Локомотив (Горна Оряховица) Александър Димитров остана много разочарован след поражението с 0:3 от Монтана, което прати "железничарите" във Втора лига.

"Много са причините за загубата. Днес ни липсваха шест основни футболисти. За съжаление тези, които влязоха на техните места, не успяха да играят на тяхното ниво. Не че другите, които играха, бяха на нужното ниво. В последните две седмици наехме спортен психолог, но не се справиха с напрежението. Това се виждаше през целия сезон. Подготвихме отбора, дотолкова че да загубим.

Не съм казал негативно нещо, не нападам футболистите, говоря с факти - представят се слабо в мачовете, в които можеше да се спасим. Всичко е осигурено на играчите - тренировки, финанси. Бъдещето ми в момента не е толкова важно. Не мога да отговоря сега дали бих водил тима във Втора лига. Обичам футбола, обичам треньорството. Учил съм се, готвил съм се. Не съжалявам, когато работя. Съжалявам, когато нямам резултати. Когато бях в Берое имаше други фактори, които влияеха отборът да не върви добре. Ядосан съм, не искам да се връщам в миналото", каза Димитров.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти