Легенда на Берое пое ДЮШ на клуба

Легенда на Берое пое ДЮШ на клуба

Шампионът на България за 1986 година с Берое Ивко Ганчев е новият директор на Детско-юношеската школа на заралии. Бившият вратар на "зелените" бе представен по-рано днес пред целия екип на Академията. Специалистът ще отговаря за всичко, свързано с юношите, треньорите, тренировъчния процес, методиката и развитието на школата като цяло.

Ръководството на клуба предоставя пълна свобода на легендата на Берое относно работата му в школата, въвеждането на методика и програма за работа, както и за извършването на необходимите реформи по негова преценка, пишат още на официалния си сайт старозагорци.

Ивко Ганчев е роден на 21 юли 1965 г. в Стара Загора. Бивш вратар на старозагорци и шампион на България с тима от 1986 г. Има 183 мача с фланелката на Берое. Освен при "зелените" той е бил под рамката на вратата на Славия турските Бурсаспор и Ризеспор.Ганчев бе помощник треньор на Берое в екип с Илиан Илиев,а през 2012-а бе начело на тима и като старши треньор.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти