Септември стартира с победа контролите (видео)

Септември стартира с победа контролите (видео)
Носителят на купата на Македония Пелистер и новакът в Първа лига Септември направиха здрав мач на стадиона в Разлог, в който столичани спечелиха с 3:2. По-интересните неща в мача станаха през първото полувреме, когато двата отбора си вкараха четири гола. Бразилецът Лукаш Кардосо откри резултата още в 5-ата минута след удар от границата на наказателното поле.  Девет минути по-късно Владислав Романов изравни след удар от разстояние и рикошет в крак на бранител. Веднага след това Янко Сандански набързо получи два жълти картона от рефера Стефан Апостолов. По предварителна договорка вместо него в игра влезе Георги Стоичков. Възпитаниците на Наджи Шенсой отново поведоха  в 25-ата минута, след като ветеранът Блаже Илиоски вкара след центриране на Кардосо. Крис Гади с много силен удар от 10 метра вкара за 2:2 след 40 минути игра.

През второто полувреме Септември поведе след час игра. 17-годишният Димитър Костадинов центрира остро и Крис Гади с удар отблизо вкара трети гол за отбора на Димитър Васев. Десет минути по-късно и Кардосо от Пелистер получи втори жълт картон. До края на мача не стана нищо интересно.
Двата отбора са и на различен етап от подготовката си. Македонците приключват утре с лагера си и им предстоят мачове с Лех Познан в лига Европа, а Септември от днес стартира лагера си в Разлог.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти