Будинов: Теренът в Павлодар ще ни затрудни

Будинов: Теренът в Павлодар ще ни затрудни

Нападателят на Дунав Мирослав Будинов заяви, че проблем пред отбора може да се окаже изкуственото тревно покритие в Павлодар.

"Съперникът ще е по-добре физически, защото първенството там е в разгара си. Теренът също ще ни затрудни, защото е с изкуствена настилка. Най-важното за нас е да излезем с добър резултат от първия мач и да запазим интригата за реванша. Тук, на Градския стадион в Русе, е възможно да се случи всичко", каза Будинов.

Заедно с него на пресконференцията вчера бяха и вътрешните халфове Диян Димов и Самир Аясс.

"Наастроението в тима е приповдигнато. Новите попълнения се вписват бързо и паснаха много добре на отбора. На практика никой от нас не е играл в евротурнирите. Амбицирани сме обаче да се докажем, да се раздадем на 100% и да отстраним Иртиш", каза капитанът Димов.

"В действителност нямахме много време за почивка. Съперникът ни от своя страна е в игрови ритъм. Мисля, че ще ни е доста трудно, но не си мислете, че сме се предали. Въпреки че са фаворити, можем да постигнем добър резултат", коментира пък Самир Аясс.

"Тема Спорт"

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти