Берое предлага договор на Димитър Бербатов

Берое предлага договор на Димитър Бербатов

Ръководството на Берое ще предложи договор на нападателя Димитър Бербатов, който вече изигра една контрола за старозагорци срещу Славия и дори отбеляза победното попадение за 1:0. На този етап, обаче, старши треньорът и добър приятел на нападателя Александър Томаш тактично отклонява въпроса за статуса на Бербатов в клуба.

"Той само тренира с нас", лаконичен е Томаш.
United Stars - All Stars
По въпроса се изказа и кметът на Стара Загора Живко Тодоров в отговор на зрителски въпрос по Тв Стара Загора.

"Надявам се Бербатов да подпише с Берое. Знам, че ще има такова предложение към него от страна на ръководството на клуба. Вече дали ще се съгласи, зависи само от него", коментира Тодоров.
United Stars - All Stars
Бербатов вероятно ще продължи да тренира с Берое и в София, където старозагорският тим ще бъде на лагер от 30 юни до 7 юли на базата на националния отбор в Бояна. Там "зелено-белите" ще изиграят и 2 контроли, в които се очаква Бербатов отново да вземе участие - на 1 юли срешу отбор от Израел и вероятно на 7 юли срещу ЦСКА-София.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти