Дунав ще гони трите точки при гостуването си на Септември

Дунав ще гони трите точки при гостуването си на Септември

Ще гледаме да започнем сезона с успех. Това заяви старши треньорът на Дунав Веселин Великов преди гостуването на Септември в София. Двата отбора излизат един срещу друг в мач от първия кръг на Първа лига утре, понеделник, от 20:30 часа на Националния стадион "Васил Левски" в столицата. Срещата е поверена на опитният Николай Йорданов.

"Драконите" са в София от днес, а от 19:00 часа е последната им тренировка преди срещата. С нея те започват втория си пореден сезон в елита, от който преди това бяха отсъствали цели 25 години. Още със завръщането си обаче изравниха 42-годишен рекорд, завършиха сезона на четвъртото място и участваха в турнира Лига Европа, където бяха елиминирани в първия кръг от казахстанския Иртиш.

"Септември привлече много нови футболисти през лятото и се надявам да няма все още необходимата сработка между тях. Няма да се предаваме и ще гледаме да тръгнем с успех", коментира треньорът. Великов няма да може да разчита за тази среща единствено на украинския бранител Олексий Ларин, който едва наскоро поднови тренировки след травма. Все още отсъства и вратарят Мартин Луков, чиито скъсани кръстни връзки на коляното на десния крак бяха оперирани през април. Юношата Стефан Митев пък бе преотстъпен на втородивизионния Ботев (Враца), където да трупа игрови опит до зимата.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти