Илиан: Имахме ситуации между 1-ия и 2-ия гол, между 2-ия и 3-ия и между 3-ия и 4-ия

Илиан: Имахме ситуации между 1-ия и 2-ия гол, между 2-ия и 3-ия и между 3-ия и 4-ия

Наставникът на Верея Илиан Илиев бе разочарован след поражението на старозагорци с 0:4 от Черно море.

"Причините? В първия мач не съм сигурен, че не се противопоставихме. Днес не влязохме добре в мача, стъписахме се, ранният гол ни изигра лоша шега. Между първия и втория гол имахме ситуации, които не завършихме. Имахме такива и между втория и третия, а и между третия и четвъртия гол. Голът на Черно море ни принуди да играем стъписано. Те направиха добра селекцията, когато на такива футболисти оставиш пролуки, те наказват.

Сега разбирам защо Сашо Томаш и Косьо Мирчев играеха така затворено. Направихме детински грешки. Опитните футболисти на Черно море, с тяхното самочувствие, ни наказаха. При 2:0 за тях третият гол вече ги направи сигурни в победата. В предния мач не допуснахме голове, но пак имахме проблеми като цяло в завършващата фаза. Аз и моят щаб трябва да преосмислим - не пресираме високо, имаме време до другия мач, трябва да осмилим нещата.

Ясно е, че 0:4 е неприятен резултат, играхме по-бавничко. Трябва да сме малко по-освободени, по-креативни в завършващата фаза. Първият им гол падна в третата минута, в самото начало. Не видях даже как стана, беше на далечната греда, получила се е грешка. Имахме влангови атаки, играхме 4-4-2 с двама чисти нападатели срещу Черно море. Проблемите явно не са от тази година, отборът вървеше трудно и миналата година. С трансфери трудно ще излезем от това, защото имаме опитни играчи.

Няма никакви финансови проблеми, на футболистите им е изчистено всичко - заплатите се взимат в деня, може би има една или две премии да се взимат. Проблем са ни последните 30 метра, казах го и след миналия мач, повтарям го", каза специалистът след поражението.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти