Феновете на Дунав със специална хореография за мача с Берое

Феновете на Дунав със специална хореография за мача с Берое

Феновете на Дунав (Русе) готвят хореография за мача с Берое (Стара Загора), който ще се играе днес от 20:30 часа на Градския стадион в Русе. "Ще посрещнем отбора подобаващо в първия му домакински мач от новия сезон. Футболистите заслужават нашата подкрепа и ще се постараем да я усетят през целия мач", каза председателят на фен клуб "Дунав завинаги" Андрей Кючуков.

От футболния клуб информираха, че вратите на спортното съоръжение ще бъдат отворени два часа преди началото на двубоя. Оттам предупреждават отново, че са взети сериозни предохранителни мерки. На всички сектори и на входовете на стадиона ще има камери, които ще следят за сигурността. За целта ще работят още охранителна фирма и полицаи. На влизане всеки ще бъде проверяван и с метал детектори. Няма да бъдат допускани хора с бутилки и употребили алкохол.

От ръководството на клуба съобщават, че продължава продажбата на карти, които ще осигурят достъп на всички техни притежатели до домакинските срещи от първенството на Първа лига на русенския отбор през есенния и пролетния полусезон, както и за тези от турнира за Купата на България. Те са с цена 100 лева.

В обръщение са и ВИП-карти за централния сектор под козирката с цена 300 лева за възрастни и 150 лева - за деца. До останалата част от трибуните момичетата и момчетата до 12 години отново ще имат безплатен достъп. Всички карти и билети ще имат специална защита. Пластиките ще се продават поименно. Въвежда се и система, с която да се чекира всяка карта и билет при влизане на стадиона.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти