Черно море тренира без Божилов и Костадинов

Черно море тренира без Божилов и Костадинов

Отборът на Черно море проведе поредната си тренировка преди гостуването на Локомотив (Пловдив) в събота от 20:15 часа. С тима на Емануел Луканов не тренират Георги Божилов и Мартин Костадинов. Божилов е с болки в глезена, а Костадинов е с вирус и се готви по индивидуална програма.

Божилов със сигурност отпада от сметките на Луканов за срещата под тепетата, докато за Костадинов ще стане ясно утре. Всички останали играчи тренират на пълни обороти с изключение на трайно контузените Витиня, Евгений Боровик и Цветелин Чунчуков.

Нападателят на "моряците" е с увреден менискус и скъсана странична връзка и ще претърпи операция в София утре. Така Чунчуков ще се възстановява около три месеца. В петък Черно море ще тренира сутринта на стадион “Тича”, след което ще отпътува за Пловдив. В събота сутринта варненци ще направят тонизиращо занимание на базата в Бресник.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички