Видеоразбор в Черно море

Видеоразбор в Черно море

Черно море продължава подготовката си за неделното гостуване на Дунав в Русе. “Моряците” се готвиха на стадион “Младост” в пълен състав, с изключение на трайно контузените Витиня, Цветелин Чунчуков, Мартин Костадинов и Боровик. Преди заниманието варненци имаха видеоразбор.

Вчера към тима се присъединиха тримата национали – Александър Цветков, който бе с представителния тим на България за контролата със Саудитска Арабия в Лисабон, както и Ертан Томбак и Иван Дюлгеров. Младоците бяха с националите до 19 години за квалификационните мачове с Исландия, Фарьорски острови и Англия. Томбак взе участие и в трите мача на нашите.

На облекчен режим тренира Мартин Минчев, а Марек Кузма днес започна наравно с отбора, но отново усети болки в областта на коляното. Нападателят се контузи по време на тренировка преди около две седмици и до вчера се готви по индивидуална програма.

В събота отборът тренира от 11,30 часа, след което отпътува за Русе. Мачът в крайдунавския град е в неделя от 12:30 часа. Главен съдия на срещата с Дунав ще бъде Станислав Тодоров, а негови помощници ще са Георги Дойнов и Мартин Димитров. За четвърти рефер бе назначен Мартин Ангелов, а събитията до двете врати ще следят Петър Костадинов и Петър Григоров. Веселин Йорданов пък ще е съдийски наблюдател.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти