Дунав се надява на три жизненонеобходими точки срещу Черно море

Дунав се надява на три жизненонеобходими точки срещу Черно море

Очаква ни труден мач срещу много добър и доказан в Първа лига отбор. Това заяви треньорът на Дунав Малин Орачев преди мача на неговия отбор срещу Черно море в Русе в неделя от 12:30 ч. на Градския стадион в Русе.

Той добави, че вече има стратегия за мача, която да донесе успеха на „драконите”. "През последните две седмици работихме здраво и се надявам, че въпреки малкото време ще извлечем ползи от мача. Трите точки са ни жизненонеобходими. Напрежението обаче не бива да ни пречи. Важно е да се раздадем и да покажем най-доброто, за да стигнем до така желаната победа”, сподели още Орачев.

За мача срещу Черно море той ще може да разчита на всички свои футболисти с изключение единствено на трайно контузения Красимир Станоев. "Въпросът е да запазим спокойствие. Трябва да вземаме каквото можем от отборите и да печелим точки. Има още доста мачове. Както се очертава, ще играем във втората осмица. Въпросът е да запазим спокойствие и с няколко добри игри можем да излезем от тази ситуация и отборът ни да не изпадне, което е основната ни цел”, коментира и единият от основните футболисти на Дунав Васил Шопов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти