Радуканов: Въоръжил съм се с търпение и спокойствие

Радуканов: Въоръжил съм се с търпение и спокойствие

Треньорът на Пирин Милен Радуканов заяви след загубата от Берое, че се е въоръжил с търпение и спокойствие.

"Това, което можеше да се направи, се направи. Мисля, че се надигравахме и стояхме не по-лошо. Знаете Берое с какъв бюджет разполага и мисля, че днес не стояхме по-лошо.

Да, този факт оказва влияние. Това е положението сега. Какво да кажа. Ако бяхме много слаби, ще го призная. Но днес не мисля, че бяхме по- слаби. Дали е шанс или късмет, 85-ата минута ни вкараха. Така ще е тази година. Ще се борим до последно. Най-лесно е, когато не върви да се плюе и да изоставиш нещата. Когато е трудно тогава се виждаме.

Аз съм се въоръжил с много търпение и спокойствие. Целта е Пирин да остане в елита. Трябва да я изпълним. По какъв начин - лесно, трудно или накрая, ще се опитаме да го направим. Ако мислех да си тръгвам, щях да си отида лятото, когато имах оферти. Най-лесно е да си отидеш след успешен сезон, сега ли да иди да?! Не мога! Най-лесно е така", коментира Радуканов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти