Луканов: Цял мач играхме пред тяхната врата

Луканов: Цял мач играхме пред тяхната врата

Наставникът на Черно море Емануел Луканов бе много разочарован от загубата на неговия тим с 0:1 от Пирин в първи мач от 17-ия кръг на Първа лига. Поражението дойде буквално в последната секунда на мача, което добавя допълнително разочарование за варненци.

“Трудно е за обяснение. Цял мач играхме на една врата. През първото полувреме нямахме агресията, която бе необходима, но през втората част контролирахме целия мач без момента в последната секунда. Тази загуба ни вкара в криза и сега трябва да излизаме от нея в следващите срещи. Не знам каква е причината да се представяме така на “Тича”. Липсва ни гола - нереализирани неща в атака. Ние играем с всички офанзивни футболисти, които имаме. Нямаме вариативност, но ще опитваме до последно с тях да печелим. Нека изчакаме края на полусезона да теглим чертата и да видим къде сме. Нашата ситуация искаме да я разрешим с победи”, каза Луканов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти