Верея чака вратар от чужбина

Верея чака вратар от чужбина
Верея очаква вратар от чужбина, който да подсили тима. Както е известно, титулярят от есента - Георги Аргилашки подписа с Берое. Наставникът Благомир Митрев вече е дал зелена светлина за привличането на страж. Става въпрос за футболист от африкански произход. Той ще дойде като свободен агент и най-вероятно няма да минава проби.
Верея ще вземе и централен защитник. Това е другият приоритетен пост в зимната селекция. Опция за него също е играч от чужбина, но има и вариант от България. На наставника Благо Митрев е бил предложен Пламен Николов. Той бе освободен изненадващо от Локомотив Пловдив на 10 януари. Както е известно, във вторник лъвовете продадоха на Черно море централния бранител Мирослав Енчев. На "Тича" премина и крилото Мехди Фенуш.
Днес старозагорци ще изиграят първата си контрола. Съперник в нея ще е Етър. Мачът е в Мъглиж. Дебют срещу доскорошния си тим се очаква да направи Веселин Минев. Той бе освободен от "Ивайло", след като се оказа ненужен на главния мениджър Красимир Балъков. На Верея предстои и лагер в Турция, припомня "Тема: Спорт".
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти