Гледай на живо

Женско първенство по футбол: Пълдин (Пловдив) - Локомотив (Стара Загора) 0:3

Верея ще тества Савио Нсереко в Анталия

Верея ще тества Савио Нсереко в Анталия

Нападателят Савио Нсереко ще тренира с Верея по време на подготвителния лагер на отбора в турския курорт Анталия, който започва от 22 януари и ще продължи до 3 февруари. Савио ще се присъедини направо в Анталия към старозагорския отбор.

28-годишният футболист е играл преди години в първенството на България в Черноморец през 2011 г. и Берое през 2013 г. Савио Магала Нсереко, познат само като Савио, е германски футболист от угандийски произход, който играе за амтьорския Пипинсред. Роден 27 юли 1989 г. (28 г.), Кампала, Уганда.

След контролата с Етър пък треньорът Благомир Митрев заяви:

"Като движение и старание съм доволен, но направихме няколко грешки и в хода на подготовката ще ги изчистваме. Имаме доста работа да свършим до подновяване на първенството. Не можем да превключим бързо във фаза защита и ни трябват няколко секунди, докато се организираме. Може би е заради умората", каза той.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти