Балъков: Това е просто инцидент, днес не беше нашият ден

Балъков: Това е просто инцидент, днес не беше нашият ден

Наставникът на Етър Красимир Балъков беше разочарован от тежката загуба с 0:6 от Лудогорец в последния мач от редовния сезон на Първа лига. Специалистът заяви, че момчетата му трябва да забравят възможно най-бързо този мач.

"Отдавам тежката загуба на този голям респект, който не очаквах да покажем. Момчетата или бяха пренавити, или не намериха правилната рецепта и това се оказа решаващо. Лудогорец е много добър отбор, който като ти вкара два гола, се отпуска и започва да играе спокойно. Днес просто не беше нашият ден. Искахме да седим пакетирани и добре на терена, отзад да играем, за да не допуснем гол възможно най-дълго, а на контраатака да търсим своите шансове. Бяхме се подготвили добре за мача", сподели Бала.

"Няма как да критикувам футболисти. Нашите мачове тепърва започват, трябва да си вземем поука. Определено проспахме първото полувреме. Когато Лудогорец ти вкара един, два, три гола, се молиш да не ти вкарат много, но днес се случи. Имахме нашите шансове през първото полувреме и Бадара през втората част пропусна почти чисто положение. Играхме пет мача на силно ниво. Това днес беше просто един инцидент, който трябва да забравим възможно най-бързо. Взимаме си поуките и гледаме напред", допълни бившият халф на България.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти