Загорчич: Заслужено победихме

Наставникът на Славия Златомир Загорчич бе доволен от победата на “белите” с 3:1 над Пирин, с което тимът му се класира на седмо място в крайното класиране на редовния сезон. Заги бе радостен, че днес неговите футболисти са успели да реализират положенията си.

“Ние във всеки един мач излизаме за победа. Днес изиграхме здрав и силен мач и успяхме да спечелим. През първото полувреме имахме някои ситуации, в които трябваше да реагираме по-добре, а след почивката имахме много положения и успяхме да вкараме, така че заслужено бихме. Опитвахме да играем нашата игра, но в някои мачове не се получаваше. Не сме си правили сметки в коя група ще ни е по-добре, искахме да си спечелим мача. Що се отнася до състоянието на Георги Петков важно е, че няма счупване на ключицата. Мисля, че Емануеле Джерия пази много добре днес, въпреки че не очакваше да започне титуляр. Имахме доста контузени, но всеки се влага в тренировките и мисля, че всички показаха, че заслужават мястото си. Искаме и двете неща - Купата и плейоф. Не искаме да правим сметки, а да печелим във всеки един мач. Няма лесни срещи, във всеки мач, ако не се раздаваш ще имаш проблеми”, каза Загорчич.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти