Заги: Искам да остана в Славия

Заги: Искам да остана в Славия

Наставникът на Славия Златомир Загорчич заяви, че е доволен от успеха с 2:1 над Витоша (Бистрица). Специалистът разкри, че има желание да остане в тима и през следващия сезон.

"Доволен съм от победата, ядосан съм от гола, който ни вкараха в последните минути. Трябваше по-рано да решим мача. Контролирахме срещата, направихме много хубави атаки, но ни липсваше последният пас. Целият отбор играе добре, станахме колектив. Галин Иванов успява да реализира головете си, той има доста сериозен опит. Иска ми се футболистите да си вярват повече и това, което правим на тренировките, да го правим и в мачовете постоянно. Чунчуков и Велков ще са с наказания за Купата, с победите трупаме самочувствие, щом побеждаваш си вярваш. С договорът ми няма проблем, не мислим по този въпрос. Разбира се, че искам да остана", каза Загорчич.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти