Доста голове се очакват между "сини" и "червени"

Доста голове се очакват между "сини" и "червени"

Националният стадион “Васил Левски” ще бъде арена на пореден епизод от сблъсъка ЦСКА-София - Левски през тази пролет. “Червените” търсят задължителен успех, за да останат в борбата за титлата, докато "сините" ще се опитат да запишат за първи път два поредни успех над тима на Стамен Белчев, след като спечелиха с 2:0 първия полуфинал за Купата на България преди седмица.

Полуфинал №1 за Купата на България: ЦСКА-София - Левски@@@

Българският букмейкър Winbet предлага завишени коефициенти за два от най-логичните сценарии в дербито от 4-ия кръг на шампионския плейоф в Първа лига - двата отбора да отбележат гол, както и в срещата да има над 2.5 попадения. През последните седем мача във всички турнири, двата тима си отбелязаха общо 17 гола.  Четири от последните седем двубоя между "червени" и "сини" завършиха "оувър" - над 2.5 попадения".

Полуфинал №1 за Купата на България: ЦСКА-София - Левски@@@

Последните седмици треньорите Делио Роси и Белчев няма как да са доволни от представянето на защитите си. "Сините" допуснаха осем гола в последните си шест мача за първенството, като нито веднъж  не запазиха вратата си суха, а "червените" допуснаха седем гола в последите си четири официални мача. Още една причина да се гледа с оптимизъм за доста головете в поредното дерби.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички