Гледай на живо

Очаквайте в 13:00 - Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

Томаш: Разликата между Лудогорец, ЦСКА и другите отбори е огромна!

Томаш: Разликата между Лудогорец, ЦСКА и другите отбори е огромна!

Старши треньорът на Берое Александър Томаш бе в мрачно настроение след поражението с 0:7 от Лудогорец в Разград. Ето какво каза бившият защитник след двубоя:

"Трудно е точно сега, веднага, да говоря. Причините за загубата са в нас. Най-лесно е да наведем глави, всеки да се скрие, да почнем да се обвиняваме. Трудно ми е в момента да анализирам. Хубаво е, че има утре. Днес показахме неуважение към футбола, много са нещата за анализиране. Не съм човек, който се крие. Ще поема вината. Много съм афектиран в момента, единственото нещо, което искам да видя, е реакция. Ако не го видя, мога да прибегна до крайни мерки.
Лудогорец - Берое@@@
Аз съм треньор на отбора, аз нося отговорността. Резултатите, които постигнахме в определени моменти, ми даваха надежди, че можем да се надиграваме. Такива мачове като този днес и този срещу ЦСКА показват, че понякога можеш да се заблуждаваш. Разликата между Лудогорец, ЦСКА и другите отборите е огромна. Няма какво да се лъжем, никой не смее да го каже. Ако не видя коренна разлика в представянето на футболистите ми, ще бъда краен. Това значи, че ще бъда краен".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти