Мартин Луков през сълзи: Аз провалих Дунав

Мартин Луков през сълзи: Аз провалих Дунав
Вратарят на Дунав Мартин Луков пое мъжки вината за загубата от Етър в реванша от баражите за оставане в Първа лига. Той обаче изрази надежда, че тимът му ще преодолее Царско село в решителния за оставане в елита плейоф и призова феновете да продължат да подкрепят Дунав.

"Мачът се получи така, както искахме. Контролирахме играта. Моя грешка провали отбора. Футболистът на Етър си поведе дълго топката, а аз направих глупава дузпа. Загубихме спечелен мач, но положителното е, че имаме нов шанс. Знаехме, че при гол на Етър става невъзможно да ги отстраним.

Във Велико Търново не ни се получиха нещата. Имаме наблюдения върху предстоящия ни съперник Царско село. Лошото е, че този бараж е само в един мач и всяка грешка ще бъде фатална. Дано феновете не загубят вярата си в нас и продължат да ни подкрепят", коментира стражът на Дунав.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти