Христо Иванов: Болярският дух спаси Етър

Христо Иванов: Болярският дух спаси Етър
Вратарят на Етър Христо Иванов беше повече от щастлив след поледата с 2:1 срещу Дунав в Русе. По този начин след общ резултат 4:1 в двете срещи от плейаутите в Първа лига, тимът му запази мястото си в елита.

“Искам да благодаря на всички момчета, които в последните няколко седмица се биха и се бориха страшно мъжки. Успяхме да извоюяваме целта си. Важното е, че изпълнихме нашата цел, макар и трудно. Много трудно беше днес, особено след техния гол. Имаше едни 5/10 минути, които бяха наистина “уау”. Евала на всички момчетата, въпреки че не ни вървеше играта.

Дадоха битката, от която имахме нужда. Цяла пролет се опитваме да играем хубав футбол, който обаче на определени моменти ни носеше повече негативи, отколкото позитиви. В крайна сметка си казахме, че играем за следващата година и дори да не играем красиво си казахме, че трябва да се борим и да се хвърлим до последно, защото три, четири мача решават цялата година”, допълни Иванов, който изрази надежда да остане в Етър и през новия сезон.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти