Росен Кирилов: Търсим хора, искаме да се представим по-добре от миналия сезон (видео)

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Росен Кирилов призна преди началото на първата тренировка за новия сезон, че всички в редиците на “бистришките тигри” са амбицирани да се представят далеч по-добре при второто си участие в Първа професионална лига.

“Момчетата са свежи, амбицирани и заредени с енергия през новия сезон да се представят далеч по-добре от миналия”, коментира новият старши треньор на Витоша Росен Кирилов.

18 Витоша Бистрица започнаха подготовка за сезон 2018/2019

“Разбира се, далеч по-различно е да си старши треньор. Отговорностите са много повече, но това за мен е хубаво, защото аз обичам предизвикателствата”, допълни още бившият национал на България.

“Селекцията в нашия отбор е отворен процес до края на подготовката. Търсим нови хора. Имаме постигнати договорки за привличане на играчи под наем, но все още няма нищо официално”, завърши наставникът на “тигрите”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти