Гледай на живо

Очаквайте: Левски с последна тренировка преди срещата с Берое, "сините" са амбицирани да се върнат към победите

Треньорът на Дунав: Не сме толкова слаби, за колкото ни мислят

Треньорът на Дунав: Не сме толкова слаби, за колкото ни мислят

Наставникът на Дунав Цветомир Младенов не бе доволен от равенството 1:1 при визитата на Верея в мач от деветия кръг на Първа лига. Временният треньор на “драконите” е на мнение, че русенци не са слаб отбор, но имат нужда от увереност.

“Няма как да бъдем доволни от резултата. Дойдохме да победим, но все пак не загубихме и в края стигнахме до една точка. При допускане на гол има някакъв дисбаланс в отбора. Говорихме да сме по-спокойни. Направихме елементарна грешка, след което се опитахме да влезем в мача, но трудно се получаваше. На полувремето си казахме, че трябва да превъзмогнем всичко. Много ни трябваше този мач, но не се получи. Отборът ни не е толкова слаб, колкото се твърди. Имаме малко психологически проблеми, така че който и да дойде като треньор, играчите сами трябва да си помогнат. Аз бях поел ангажимент да водя отбора в този мач, ще видим какво ще се случи”, каза Младенов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти